Selský hrnec

Ingredience:
40 dkg vepřového masa, 3 větší brambory, 1 větší cibule, 1 červená paprika, 5 stroužků
česneku, 1 rovná lžíce červené papriky, 1 rovná lžíce gulášového koření, sůl, pepř,drcený
kmín, jíška Knor, Magi, 3 lžíce kečupu

Postup:
maso nakrájíme na malé kousky asi 1x1 cm /můžeme použít i mleté vepřové maso/ a
na oleji ho zprudka osmažíme, přidáme nakrájenou cibuli, na plátky nakrájený česnek
a krátce osmahneme. Zaprášíme sladkou paprikou a gulášovým kořením, zalijeme asi
1l vody, přidáme na malé kostičky nakrájené brambory, kečup, pepř,  kmín, případně
dosolíme. Zvolna vaříme asi 10 minut. Přidáme na nudličky nakrájenou červenou papriku
a vaříme až brambory změknou. Nakonec dochutíme Magi a trochu zahustíme jíškou.
Podáváme s pečivem.