Klokaní kapsa

Ingredience:
4 kotlety, 15 dkg mletého masa, 2 cibule, 1 stroužek česneku, koření/ na gyros, na steaky, a pod./. sůl, pepř, worčester, plnotučná hořčice, 2 lžíce hladké mouky


Postup:
Do mletého masa přidáme 1 lžičku koření,  nasekanou půlku cibule,  česnek, trochu osolíme a zakapeme worčestrem. Kotlety vykostíme, v každé vytvoříme kapsu, vytřeme plnotučnou hořčicí a naplníme směsí. Zajistíme  jehlou, osolíme, posypeme kořením a obalíme v hladké mouce . Na oleji zprudka opečeme z  obou stran. Do pekáčku nebo do remosky dáme na dno na kolečka nakrájenou cibuli, přidáme maso a zalijeme zředěným výpekem.  Pečeme asi 1 hodinu . Podáváme s vařenými nebo pečenými bramborami a  čerstvou zeleninou.