Plněné tortily

Ingredience:
500 g kuřecích prsou, 1 větší cibule, 1 červená paprika, 10 žampionů, 1 lžíce koření Gyros nebo podobné, 1 rovná lžíce solamylu na masitá jídla, sůl, pepř, worčestr, sojovka, 8 tortil o průměru asi 25 cm, tatarská omáčka, rajčata, sladkou cibuli,  okurku a salátové listy k podávání

Postup:
maso nakrájíme na malé kousky nebo nudličky, přidáme koření, pepř, sůl, solamyl a zakápneme worčestrem a sojovkou. Necháme odležet. Mezitím nakrájíme papriku, cibuli a na plátky žampiony. Odleželé maso osmažíme do zlatava na trošce oleje, přidáme zeleninu , žampiony a restujeme asi 3 minuty. Dochutíme solí a pepřem, případně sojovkou a worčestrem. Tortily ohřejeme dle návodu, potřeme tatarkou, položíme list salátu a přidáme masovou směs. Tortily složíme a obložíme čerstvou zeleninou.