Zapékaná kuřecí prsa

Ingredience:
3-4 kuřecí prsa, 1 kg vařených oloupaných brambor, asi 10 žampionů nebo hříbků,
20 dkg cihly, 1 větší cibule, asi 10 cm pórku, 1 šlehačka, 2-3 vejce, sůl, pepř, grilovací
koření, drcený kmín, 1 rovná lžíce Solamylu na masitá jídla, koření na americké brambory

Postup:
Maso nakrájíme na nudličky, přidáme grilovací koření, pepř, sůl , Solamyl , promícháme
a na oleji  osmahneme dozlatova. Maso vyndáme a ve výpeku osmahneme cibuli, pórek
a nakrájené žampiony. Osolíme, opepříme, přidáme kmín a smícháme s masem. Na dno
pekáčku dáme vrstvu nakrájených  brambor, kterou vždy nezapomeneme okořenit
kořením na americké brambory, na to dáme vrstvu směsi, posypeme nastrouhaným
sýrem, zase brambory, maso, sýr a nakonec tenká vrstva brambor. Vše zalijeme
šlehačkou, ve které jsme rozmíchali 2-3 vejce. Pečeme při 190 stupních asi 1 hodinu.
Podáváme se zeleninovým salátem.