Tvarohový tunel 

Ingredience:
4 vejce, 4 lžíce cukru krupice, 4 lžíce polohrubé mouky, 2 lžíce kakaa, 1/2 lžičky prášku
 do pečiva
- ušlehat sníh s cukrem, přidat vše ostatní, nalít na plech s pečícím papírem a péct při
180 stupních asi 15 minut.

Krém:
2 tvarohy ve vaničce, 15 dkg másla, 13 dkg cukru moučky, 1/2 želatinového ztužovače
Dr.Oetkera - máslo utřeme s cukrem přidáme tvaroh a ztužovač /dle návodu/ 2 banány

Postup:

srnčí hřbet vyložíme potravinářskou fólií. Z upečeného plátu odkrojíme  pruh na přikrytí,
zbytkem vyložíme formu, do poloviny dáme krém, vložíme banány a doplníme krémem.
Přikryjeme odloženým plátem a přitlačíme. Necháme v ledničce ztuhnout, nejlépe přes noc.
Podáváme pocukrované nebo polité čokoládou. 

 

 


Partnerem receptáře je Tescoma, jež nabízí kuchyňské pomůcky PRESTO a další užitečné pomocníky do vaší kuchyně!