Plněný bramborák

Ingredience:
1 menší cuketa, česnek, 1 větší brambor, 1 vejce,  hladká mouka, majoránka, sůl, pepř,
drcený kmín

Směs: 
 
vepřové maso/kýta nebo plec/, česnek, větší cibule, 2 papriky, kousek cukety,  feferonka,
sůl,kečup,pepř, staročeské koření, worčestr

Směs:  
Maso nakrájíme na malé nudličky, osolíme, opepříme, zakápneme worčestrem a  přidáme
koření. Zakapeme olejem a necháme odležet. Na pánvi rozehřejeme olej, přidáme maso a
opečeme dozlatova. Přidáme nakrájenou cibuli,  papriku a cuketu. Krátce podusíme,
přidáme česnek , feferonku a kečup.

Postup:

Z cukety uděláme klasické těsto na bramborák, usmažíme velké bramboráky,  které na talíři
naplníme směsí, přehneme a podáváme se zelným salátem nebo kysaným zelím.


Partnerem receptáře je Tescoma, jež nabízí kuchyňské pomůcky PRESTO a další užitečné pomocníky do vaší kuchyně!