Roštěnky na houbách

Ingredience:
4 plátky roštěnek /nebo hovězí zadní/, 1 cibule, 2 hrsti čerstvých hříbků, sůl, pepř, 1 lžička
koření / na steaky, na kotlety, Argentina a pod./, jíška Knor nebo hladká mouka na zahuštění

Postup:
plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme a posypeme kořením. V papiňáku rozpáníme
asi 4 lžíce oleje a maso z obou stran zprudka opečeme. Stáhneme oheň, maso vyjmeme
a na výpeku osmažíme dozlatova cibulku, přidáme nakrájené houby a krátce orestujeme.
Vrátíme maso, zalijeme vodou, aby bylo maso potopené, hrnec uzavřeme a dusíme asi
25 minut /od začátku syčení/. Měkké maso vyndáme, šťávu zahustíme a dochutíme solí.
Podáváme s rýží nebo bramborovými hranolkami.