Houbový guláš s masem

Ingredience:
1/2 kg vepřového masa /plec, kýta/,čerstvé houby /hřiby, podhřiby, křemenáče/,  čerstvá
červená paprika, 1 velká cibule, 2 stroužky česneku, mletá gulášová paprika,  sůl, pepř, nové
koření, bobkový list, gulášová kostka nebo masox, worčestr, grilovací koření, drcený kmín.
 
Postup:
maso nakrájíme na nudličky , osolíme, opepříme, přidáme grilovací koření , worčestr a
zakápneme olejem. Necháme chvíli uležet.Houby nakrájíme na kostičky, dáme na zpěněnou
cibuli, osolíme, přidáme drcený kmín, nové koření, bobkový list a podusíme. Asi po 5 minutách
přidáme 2 lžičky gulášové papriky, zalijeme hrnkem vody,  přidáme masox a česnek.
Necháme probublat, případně zahustíme. Na druhé pánvi na oleji osmažíme naložené maso
do zlatova a po chvíli přidáme na kostičky nakrájenou čerstvou červenou papriku. Vzniklou
směs smícháme s houbami, dochutíme. Podáváme s pečivem.