Kotleta se zelím

Ingredience:
4 vepřové kotlety, 4 vrchovaté lžíce kysaného zelí, 4 plátky anglické slaniny 6 stroužků česneku, 1 cibule, 100 ml piva, 100 ml oleje, plnotučná hořčice, sůl, drcený kmín, pepř, 1 lžíce kečupu, koření na vepřové maso nebo podobné oblíbené koření


Postup:
kotlety opatrně nařízneme, aby vznikla co největší kapsa, trochu naklepeme, zvenku i zevnitř osolíme a opepříme. Vnitřek kotlety vymažeme hořčicí, vložíme plátek anglické a naplníme vymačkaným zelím, které jsme okmínovali. Zajistíme jehlou nebo párátkem.  Do nádoby, ve které budeme  péct, dáme na dno nakrájenou cibuli, zalijeme pivem, olejem, přidáme lžíci kečupu, trochu hořčice, prolisovaný česnek a přidáme koření. Do vzniklé marinády naložíme maso nejlépe přes noc.Při pečení maso občas poléváme a vypečenou šťávu doléváme vodou.
Podáváme s vařenými nebo opečenými bramborami.